Anime İncelemeleri,AMV paylaşımları,OST ve Opening ayrıcalıkla Çeşitli Wallpaperlar teması altında paylaşım yaptığım Bloguma Hoşgeldiniz.

29 Ocak 2016 Cuma

Anime İncelemesi ''Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai'',aslında ''Ano Hana''



Aman allahım yazarken bile ağlıyorum...İngilizcesi The Flower We Saw That Day olan Drama,Slice Of Life ve Supernaturel temaları altında mükemmel bir şaheser,Ano Hana'nın konusu Yadomi Jinta ve Honma Meiko adlı iki kişinin etrafında başlıyor,küçükken 6 kişilik mükemmel bir arkadaş grubu vardır,her zaman ormandaki kulübeye giderler,orası onların gizli üssüdür,ne kadar şirin değilmi?

Fakat bir gün bir kaza sonucu Menma adlı kızımız ölür,menma onun lakabıdır,o ölünce geriye kalanların arkadaş ortamıda ölmüştür.fakat Menma'nın ruhu Jintan'ın yanındadır,onun evinde kalıyor ve tek ona gözüküyor,aslında ilk bölümlerde ''E bunun neresi ölü,yemek yiyor,konuşuyor gülüyor'' diyebilirsiniz.

Zaman geçtikçe menma grubu tekrardan toplamak ister,fakat gruptaki diğerleri Jintan'ın delirdiğini zanneder,zamanla tekrar toplanır ve geçmiş anıları hatırlarlar,konusu böyle,isterseniz incelemeye geçmeden ince Jintan'ın ve Menma'nın fotoraflarını göstereyim.

Y
adomi Jinta


Dünyanın en şirin ruhu Honma Meiko :)

İncelemeye gelicek olursak,anime gerçekten tam bir Dram animesi,yapılan her övgüyü hak edicek derecede mükemmeliyat taşıyor,mekanlar,çizimler,ost'ler Openingler ve daha bir sürü şey,konusunda mükemmel işleyiş sağlamış ve izleyiciyi resmen yaşa boğduruyor,öyle 2 cm etekler,her sahnede bir ecchi,tatile çıkma mevzusu,okul kampları filan yok,hatta ana karakterimiz olan Jin okula bile gitmiyor,heleki ''Last Train Home'' adlı bir OST'si var,yani kelimeler yetmiyor.

Sizi alıp hayaller dünyasına sürüklüyor,arkadaşlık nedir onu öğreniyorsunuz,hayallerin önemini ve sadeliğini anlıyorsunuz,sizi sanki hayatla birleştiriyor,arkadaşlığın yıllar geçse de ginede tohumlanabileceğini,ginede birbirine destek olmasını gerektiğini aşılıyor size ve birde salya sümük ağlatıp peçetenin önemini de gösteriyor.

Finali gerçekten mükemmel bitirdiler,adamlar beynimizi okumuş mu ne,gerçekten ''İyiki izlemişim oğğlommm ühühühühü'' triplerine sokuyor sizi,konunun işleyişide sağlam,karakterlerde yerli yerinde,ses sanatçıları mükemmel,ya bildiğiniz bal dök yala animesi,Dram ve Slice Of Life türünden hoşlananlar zaten benim gibi düşüneceklerdir.Herneyse inceleme ve konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar,puanlamaya geçelim.

Konu: 10/10 (Mükemmeliyat)
Karakterler: 10/10
Mekan: 10/10
İşleyiş: 10/10
Ost/Op: 10/10
Grafik: 10/10

Bir incelememizin sonuna daha geldik,eğer Ano Hanayı izleyecekseniz,peçetenizi yanınızda bulundurmayı unutmayın ^^


1 yorum:

  1. Lucky Club: Casino site - Lucky Club
    Lucky Club is the most trusted place for you to play your favourite games at the heart of your home! In 2021, you can bet on over 200 slot luckyclub machines to win

    YanıtlaSil

Copyright © AniMania

Tasarım: Anders Noren | Blogger Temaları: NewBloggerThemes.com | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar